Ο λαός καταλαβαίνει ποιοι κάνουν τα πάντα ανάλογα με το συμφέρον τους

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο ΘΕΜΑ 104,6 FM μίλησε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Αχαΐας Θ. Παπαθεοδώρου.
Τα κύρια σημεία της παρέμβασης του αναφέρουν:
-Ο κ. Τσίπρας επιβραβεύει τη “ρεταλοποίηση” της πολιτικής ζωής, αξιοποιώντας αδέσποτους βουλευτές που αλλάζουν κόμματα και θέσεις ανάλογα με τις προοπτικές “αξιοποίησης” που τους προσφέρονται. Ο Πρωθυπουργός, για να μείνει λίγο καιρό ακόμα στην εξουσία και να κλείσει υποχρεώσεις που έχει αναλάβει αναζητά πλειοψηφίες «α λα καρτ» και κάνει μετεγγραφές με σημαία ευκαιρίας, μετατρέποντας την πολιτική ζωή του τόπου σε ένα διαρκές αλισβερίσι, χωρίς αρχές και αξίες.
-Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει σήμερα ότι κόμματα και πολιτικοί της συγκυρίας είναι έτοιμοι για όλα, αρκεί να εξυπηρετείται το προσωπικό συμφέρον τους. Καταλαβαίνει πάνω από όλα ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη προοδευτική δύναμη που ακολουθεί αταλάντευτα ξεκάθαρη πολιτική στάση υπεράσπισης του εθνικού συμφέροντος, αλλά και πολιτικής ευθύνης και αξιοπρέπειας απέναντι σε ευτελισμό της κοινοβουλευτικής ζωής. Γι’ αυτό και καλεί τους πολίτες να καταδικάσουν στις εκλογές τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους περιφερόμενους γυρολόγους της πολιτικής «αρπαχτής».