(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο απολογισμός της Πολυφωνικής – Πλήθος κόσμου στην πίτα της

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, το παρελθόν Σάββατο, στην κατάμεστη αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ”Τόλης Νομικός”, παρουσία πολυπληθούς κοινού, μελών και φίλων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, αρχιμανδρίτης κ. Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος, ενώ έψαλε ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος]. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Λυκειάρχης, Πρωτοψάλτης και καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής, Γιάννης Κόττορος, έκοψε τα κομμάτια της πίτας, τα οποία παρέλαβαν οι επικεφαλής των τμημάτων. Τυχερό τμήμα της χρονιάς αναδείχτηκε, η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου].
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., παρουσίασε το Διοικητικό απολογισμό του Οργανισμού και το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με το ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], που παρουσίασε το οργανικό duet φλάουτο- πιάνο, με την Κατερίνα Παπαδοπούλου, επί διπλώματι στο φλάουτο και την καθηγήτρια πιάνου, Μαρίνα Μυλωνά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός, παρουσίασε επί οθόνης, τον καλλιτεχνικό απολογισμό του 2018, ενώ η όλη εκδήλωση έκλεισε με την ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σπύρος Πέττας, Πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, Βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, Βοηθός πιανίστα: Ιουλία Παπαδοπούλου] η οποία παρουσίασε ένα εορταστικό πρόγραμμα, αλλά και με τη διανομή της πίτας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην πίτα της Πολυφωνικής - Ο απολογοσμός  (Φωτο)

Παρέστησαν οι βουλευτές, Ιάσων Φωτήλας και Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο τ. βουλευτής και Νομάρχης Αχαΐας, Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο εγκληματολόγος, Άγγελος Τσιγκρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ανδρέας Φίλιας και Σπύρος Πολίτης, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος, όλα τα Διοικητικά και Καλλιτεχνικά στελέχη, μέλη, γονείς και φίλοι του Οργανισμού.