Σόου Αντετοκούνμπο με 33 πόντους και νίκη των Μπακς επί των Ατλάντα Χοκς [βίντεο]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στους Μπακς και η ομάδα του Μιλγουόκι γύρισε στις νίκες.

Ο 24χρονος Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 33 πόντους (8/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 14/19 βολές), οδηγώντας τα «ελάφια» σε νίκη με 133-114 επί των Χοκς του Τάιλερ Ντόρσεϊ, μέσα στην Ατλάντα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 30’52”, μαζεύοντας επίσης έξι ριμπάουντ, μοιράζοντας  4 ασίστ, κάνοντας 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο, αλλά και 4 λάθη. Double double για τους Μπάκς έκανε ο Έρικ Μπλέντσο  με 24 πόντους και  10 ασίστ, αλλά και ο Κρις Μίντλετον  με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Πρώτος σκόρερ των Χοκς ήταν ο  Τρε Γιανγκ με 26 πόντους, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σε 3:04 συμμετοχής είχε ένα άστοχο τρίποντο.

Ο Giannis τόνισε μετά το ματς: «Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με εκείνους που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να είμαστε ενωμένοι, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και αν τα κάνουμε αυτά, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους και οι νίκες θα έρθουν».

Και συμπλήρωσε: «Είναι διασκεδαστικό για όλους να παίζουμε το σύστημα του προπονητή. Κινείται καλά η μπάλα, η μπάλα δίνει ενέργεια, όλοι μπορούν να σουτάρουν, υπάρχουν χώροι και όλοι μπορούν να φτιάξουν παιχνίδι. Δεν μπορούσα να φτάσω εύκολα μέσα. Δεν ένιωθα εντελώς άνετα, αλλά έβαλα μερικά σουτ, πήρα κάποια ριμπάουντ, οι συμπαίκτες μου με βρήκαν, μου έδωσαν εύκολα καλάθια».

Σχετικά με την  κατάστασή του, τόνισε: «Δεν είμαι στο 100% ακόμα αλλά προχωράω και θα φτάσω εκεί. Η ομάδα και ο προπονητής θέλουν να διαχειριστώ τον πόνο, γι’ αυτό και έμεινα εκτός. Προχωράμε μπροστά, με την κατάλληλη θεραπεία και θέλω να πάω στο Μαϊάμι υγιής».