ΠΑΤΡΑ: Διαδήλωση εκπαιδευτικών, σήμερα, στην Ακτή Δυμαίων – Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει την “άγρια και βάρβαρη καταστολή”

Σήμερα Δευτέρα 14 Γενάρη στις 10.00 π.μ., θα γίνει  συγκέντρωση του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Πάτρας και της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Μαζί με τη στήριξη της  Δημοτικής Αρχής καταδικάζουν  την άγρια και βάρβαρη καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενάντια στους διαδηλωτές εκπαιδευτικούς, στη συγκέντρωση στις 11 Γενάρη που έγινε ενάντια στο νομοσχέδιο για τις «προσλήψεις» – απολύσεις των εκπαιδευτικών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για να ολοκληρώσει το βρώμικο έργο της, έδειξε για μια ακόμα φορά το αδίστακτο πρόσωπό της, χτυπώντας με βροχή από χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης τους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δυο διαδηλωτές.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, λέει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος,που θα συμμετάσχει