ΠΑΤΡΑ: Επίθεση της δημοτικής παράταξης Πελετίδη στον Γρ. Αλεξόπουλου για το «Δήμαρχος της ανεργίας»!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αλεξόπουλος, στέλεχος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας, αποκάλεσε τον Κ. Πελετίδη «Δήμαρχο της ανεργίας»!
Πρόκειται για δηλώσεις απίστευτου πολιτικού θράσους. Πολύ γλώσσα έβγαλε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο πατραϊκός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, Θυμάται τα κόμματα και τα στελέχη που έφεραν τα μνημόνια.
Επί δεκαετίες από τη θέση του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη συμφώνησε, στήριξε και υλοποίησε όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές και τα μνημόνια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις πολιτικές που φτωχοποίησαν τον λαό και δημιούργησαν στρατιές ανέργων. Τώρα χρεώνει στη Δημοτική Αρχή και στο Δήμαρχο τις πολιτικές στις οποίες ο ίδιος έλεγε πάντα ναι.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που συναντήθηκε με τον Αμερικανό Πρέσβη, τον εκπρόσωπο των αμερικανο – νατοϊκών μακελάρηδων και των πυρηνικών στον Άραξο, ζητώντας “επενδύσεις” στην περιοχή.
Πασχίζει ο κ. Αλεξόπουλος να επανέλθουν και να κάνουν κουμάντο στο Δήμο τα συμφέροντα που βλέπουν την τοπική διοίκηση σαν πεδίο κερδοφορίας.
Το μεγάλο και πλατύ ρεύμα στήριξης της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Κ. Πελετίδη θα συναντηθεί την Τέταρτη, 6 Φεβρουάριου στις 18.00 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ. Θα είναι μια ηχηρή απάντηση του πατραϊκού λαού, σε όσους νομίζουν ότι «όλοι μαζί μπορούν» να ανακόψουν την πορεία που έχει χαράξει η Δημοτική Αρχή, μαζί με τον λαό της πόλης.