Καμμένος: Αποστάτες οι βουλευτές που φεύγουν από μένα – Είχε υποχρέωση να μην τους δώσει καρέκλα ο Τσίπρας

«Καμία χρήση του όρου “Μακεδονία”» επέμεινε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ επιτέθηκε εκ νέου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι, ουσιαστικά, ο πρόεδρος της ΝΔ διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν είναι αντίθετος στην παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία».

«Απευθύνω δημόσια πρόσκληση στον κύριο Μητσοτάκη να απαντήσει τώρα αν συνυπογράφει με μας πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, με την προϋπόθεση να μην παραχωρήσει όνομα με τον όρο Μακεδονία και να μην διαπραγματευτεί τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος. «Επιμένουμε: καμία χρήση του όρου Μακεδονία. Θα κάνω οτιδήποτε προβλέπεται συνταγματικά για να μην περάσει η συμφωνία» προσέθεσε.

«Οι βουλευτές που φεύγουν από μένα, αποστατούν και με προδίδουν» τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Και μόνος μου να μείνω, τα ίδια θα λέω» σημείωσε, για να επιτεθεί στη συνέχεια στον Αλέξη Τσίπρα, υιοθετώντας ουσιαστικά τα περί «απαγωγής» βουλευτών. «Ο κ. Τσίπρας ήταν πάντα ειλικρινής σε μένα, αλλά είχε υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από μένα» υπογράμμισε.