Η λάσπη και η συκοφαντία δεν πρόκειται να περάσουν

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εργοδοτικός συνδικαλιστής Καραγεωργόπουλος επιστρατεύει για μια ακόμη φορά τη συκοφαντία και το ψέμα για να επιτεθεί στη Δημοτική Αρχή.
Αναφέρει, ψευδώς, ότι ο Δήμος Πατρεών διέκοψε τη συνεργασία του με τη γαλακτοβιομηχανία «ΠΡΩΤΟ».
Για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Πατρέων είχε υπογράψει σύμβαση με τη γαλακτοβιομηχανία «ΠΡΩΤΟ» μετά από διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε και είχε κατοχυρωθεί στην παραπάνω εταιρία για το έτος 2018. Η σύμβαση αυτή ολοκληρώθηκε πριν 10 μέρες.
Για το έτος 2019 είχε προκηρυχθεί διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχε και η γαλακτοβιομηχανία «ΠΡΩΤΟ» αλλά δεν ήταν η μειοδότρια. Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου διαγωνισμού το αποδέχτηκε μη καταθέτοντας ένσταση επί του αποτελέσματος.
Ενημερώνουμε επίσης ότι όλες οι προμήθειες του Δήμου γίνονται από το τμήμα Προμηθειών σύμφωνα με το νόμο 4412/16, ενώ για τη συγκεκριμένη προμήθεια απαιτούνταν έλεγχος και έγκριση από το ελεγκτικό συνέδριο ο οποίος και έγινε.
Οι διαδικασίες των προμηθειών δεν καθορίζονται από τη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά από τους νόμους του αστικού κράτους.
Η λάσπη και η συκοφαντία δεν πρόκειται να περάσουν γιατί ο πατραϊκός λαός γνωρίζει το Δήμαρχό του!
Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε βάζοντας μπροστά τις λαϊκές ανάγκες.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών,
Προσόδων & Τοπ. Οικονομίας
του Δήμου Πατρέων,
Μελάς Παναγιώτης