(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τη μνήμη των πεσόντων του ολοκαυτώματος των Σελλών


Ο Δήμος Πατρέων και η Τοπική Κοινότητα Σελλών, τίμησαν σήμερα το πρωί την μνήμη των πεσόντων του ολοκαυτώματος των Σελλών την 1/1/1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε στο μνημόσυνο που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σελλών, καθώς και η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, που εκφώνησε την ομιλία για το γεγονός της ημέρας. Πάτρα:Τίμησαν τη μνήμη των πεσόντων του Ολοκαυτώματος Σελλών (Φωτο)
Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Πατρέων, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σελλών, εκπρόσωποι φορέων και ο γιος του εκτελεσθέντα, Γεώργιου Γιαχού, Ευστάθιος Γιαχός.
Οι εκτελεσθέντες ήταν: Γεώργιος Δ. Γιαχός από τα Σελλά, Ιωάννης Μ. Κωστόπουλος από τα Σελλά, Νικόλαος Χαρ. Χριστοδουλόπουλος από τα Σελλά, Θεοφάνης Κ. Γκοτσόπουλος από τον Μεγάλο Ποντιά, Σωτήρης Λεων. Σωτηρίου από τη Ζάχολη Κορινθίας,Βαγγέλης Β. Πανόπουλος από τον Άγιο Νικόλαο Αχαΐας, Ηλίας Δ. Γκολφινόπουλος από τη Ζάχολη Κορινθίας, Σπύρος Γ. Μαλεβής από το Λουτράκι Κορινθίας, Βασίλης Ροδόπουλος από τη Ζαχλωρού και Κωνσταντίνος Ν. Μπαστουνάς, από το Αίγιο.