Θέμης Καλαθάς για Παναχαϊκή: «Μόνο αν η επιχείρηση είναι καθαρή, θα γίνει το ντιλ»

Εξαφανισμένος ήταν από χθες το βράδυ ο Θέμης Καλαθάς, ο άνθρωπος που βρήκε ο Κατσουράνης να πάρει την ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά σήμερα, πριν λίγη ώρα, έκανε την εμφάνισή του. Μέσω δήλωσής του, με την οποία επισημαίνει ότι δεν ξέρει πότε θα γίνει το ραντεβού, αλλά ζητάει την ΠΑΕ τελείως καθαρή!!!
Η επιστολή που έστειλε αναφέρει: «Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής συνάντηση μου με τους μετόχους της ΠΑΕ Παναχαϊκή, παρουσία του Κώστα Κατσουράνη, όπου θα συζητούσαμε, όχι για να βάζαμε τις τελικές υπογραφές- και το υπογραμμίζω – ανεβλήθη από μεριάς μου. Κανενός άλλου. Επίσης, γνωστή είναι η αιτία: λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής, που συνδέονται με την Αυστραλία. Την άλλη άκρη του πλανήτη. Εκεί ζω μόνιμα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.
Η χθεσινή μου, λοιπόν, απουσία, δεν σημαίνει πως παύει να με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός σύλλογος. Ένας από τους πιο ιστορικούς και αξιοπρεπής της Ελλάδας.
Ευελπιστώ πως το συντομότερο δυνατόν θα καταστεί εφικτό το …αντάμωμα μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών.
Το ξανατονίζω, όμως, και στον επίλογο. Αφού οι νομικοί μου εκπρόσωποι ελέγξουν τα οικονομικά της ΠΑΕ Παναχαΐκή, και εάν και εφόσον διαπιστώσω πως η επιχείρηση (για επιχείρηση πρόκειται) είναι «καθαρή», μόνο και τότε θα ολοκληρωθεί το deal. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Είμαι ξεκάθαρος, υποσχέσεις άλλες δεν θυμάμαι να έδωσα».

advertisement