Δίκη Λεμπιδάκη : Αποκαλύψεις για το τι συνέβη τους έξι μήνες της απαγωγής

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε χθες η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μετά την οικογένεια και τους στενούς φίλους του 57χρονου απαχθέντα η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε σήμερα με τις καταθέσεις αστυνομικών που είχαν συμμετάσχει στις πολύμηνες έρευνες των διωκτικών αρχών, στον εντοπισμό του κρησφύγετου όπου βρισκόταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης αλλά και στην επιχείρηση για την απελευθέρωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretapost, οι αστυνομικοί κατέθεσαν όλα όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια των έξι και πλέον μηνών, το πώς οδηγήθηκαν στα ίχνη της πρώτης ομάδας των υπόπτων και πώς ανακαλύφθηκε η μάντρα όπου οι απαγωγείς κρατούσαν τον επιχειρηματία την περίοδο που διασώθηκε.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν λεπτομερώς στα συμπεράσματα της αστυνομικής έρευνας ως προς τον τρόπο δράσης των απαγωγέων αλλά και στις λεπτομέρειες της καλά οργανωμένης απαγωγής, ενώ μίλησαν και για την αξιοποίηση των στοιχείων που εντοπίστηκαν στο τελευταίο κρησφύγετο.

Οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι και η ακροαματική διαδικασία διακόπηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, οπότε σειρά έχουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.