ΠΑΤΡΑ: Ύποπτοι φάκελοι στις Πρυτανείες του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ – Ένας απ΄αυτούς με αποστολέα από Ινδία – Έρευνες της Πυροσβεστκής –

ΝΕΟΤΕΡΑ

Και το Πανεπιστήμιο της Πάτρας έφθασε ύποπτος φάκελος (έχει γίνει της μόδας εδώ και λίγες μέρες). Το μεσημέρι  ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για φάκελο στην  Πρυτανεία  και εξειδικευμένοι άνδρες της Υπηρεσίας μετέβησαν για να εξακριβώσουν το τι συμβαίνει…

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Ο φάκελος που βρέθηκε απομακρύνθηκε από ειδικό κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι βρέθηκε και δεύτερος φάκελος με άσπρη σκόνη με αποστολέα από την Ινδία.

Για μία ακόμα φορά κινητοποιήθηκε το ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να επιληφθεί της κατάστασης με ασφάλεια.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ύποπτος φάκελος με αποδέκτη τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα Βασίλη Τριανταφύλλου, απεστάλη, από αγνώστους.

Με  εντολή του Περιφερειακού Διευθυντή της Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας Γιάννη Πετρούτσου, την υπόθεση  ανέλαβε κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Ο φάκελος κίνησε τις υποψίες μετά και τα περιστατικά των τελευταίων ημερών σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και κανείς από τους υπαλλήλους του ΤΕΙ , δεν ήρθε σε επαφή μ’ αυτόν.