ΠΑΤΡΑ: “Τσίμπησαν” φορτηγό με κρυμμένους αλλοδαπούς μέσα σε παλέτες χαρτοκιβωτίων – Νέο κρούσμα και με πλαστά έγγραφα

Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού οδηγού φορτηγού οχήματος προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας και συγκεκριμένα από στελέχη του Γρ. Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Κ.Λ Πάτρας στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα σε Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατελήφθη ο οδηγός του να μεταφέρει εντός του χώρου του φορτίου το οποίο αποτελείτο από παλέτες με χαρτοκιβώτια που περιείχαν πορτοκάλια και συγκεκριμένα εντός διαμορφωμένης κρύπτης, κρυμμένους επτά (07) αλλοδαπούς.
Από την Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα (01) κινητό τηλέφωνο και το ανωτέρω φορτηγό όχημα.
2. Επιπρόσθετα, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών με τη συνδρομή των στελεχών του Γρ. Ασφαλείας του Κ.Λ Πάτρας , πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από την Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας