Η Μέγκαν Μαρκλ είναι δυστυχισμένη και ο λόγος είναι ο Πρίγκιπας Χάρι

Το κορίτσι από την Αμερική με την ταπεινή καταγωγή, τους χωρισμένους γονείς, την Αφροαμερικανή μητέρα και ένα διαζύγιο στο βιογραφικό της, βρήκε τον πρίγκιπά της, που της ορκίστηκε αιώνια πίστη κι αγάπη.

Πόσο όμως ευτυχισμένη είναι τελικά η έγκυος Δούκισσα του Σάσσεξ;

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η Μέγκαν τον τελευταίο καιρό είναι πολύ πεσμένη ψυχολογικά. Από τη μια οι φήμες που είχαν διαρρεύσει για τις κακές σχέσεις με την Κέιτ Μίντλετον, από την άλλη δημοσιεύματα που τη θέλουν άκαρδη αριβίστρια, και η Μέγκαν φαίνεται πώς έχει κλειστεί στον εαυτό της.

Κάποιες πηγές του Χόλιγουντ μάλιστα (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Vanity Fair) θεωρούν ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ  δεν είναι  «ο άνθρωπος με τον οποίο μπορεί να γίνει κάποιος φίλος».

Από την άλλη η εγκυμοσύνη της καθώς και οι δεκάδες κοινωνικές υποχρεώσεις της την έχουν αγχώσει τόσο πολύ ώστε να αρνείται να βγειακόμα και από το σπίτι. Ο Πρίγκιπας Χάρι φυσικά δεν αισθάνεται καλά με όλο αυτό, αλλά λίγα είναι αυτά που μπορεί να κάνει. Ίσως γι’ αυτό συχνά αποσύρονται στη μυστική «φωλιά» του Οξφορντσάιρ των 2,5 εκατομμυρίων.

Στην αγροικία αυτή του 18ου αιώνα, η οποία βρίσκεται στους λόφους, το ζευγάρι χαλαρώνει και δέχεται φίλους.

Σύμφωνα με τη Sun, που επικαλείται μαρτυρία φίλου του ζεύγους, Μέγκαν και Χάρι λατρεύουν το ησυχαστήριο τους, το οποίο ανακαινίστηκε το 2011, κάνουν μακρινούς περιπάτους στην ύπαιθρο, παρέα με τους σκύλους τους και απολαμβάνουν τις ιδιωτικές τους στιγμές.