(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης στο δημοτικό συμβούλιο στη θέση του παραιτηθέντα Ανδρέα Παναγιωτόπουλου

Πριν από πέντε περίπου χρόνια δημιουργήθηκε μια νέα Δημοτική Παράταξη στην πόλη μας, με επικεφαλής τον ιατρό και τ. Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, οι «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ». Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, μεταξύ τον οποίων και ο υπογράφων. Δώσαμε έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα λέγοντας την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στους συμπολίτες μας για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας. Το ποσοστό το οποίο συγκεντρώσαμε ως Παράταξη ήταν το μεγαλύτερο από όλες τις υπόλοιπες Παρατάξεις οι οποίες προέρχονταν θεωρητικά από τον ίδιο χώρο. Στο Δημοτικό Συμβούλιο η Παράταξη, έως σήμερα, εκπροσωπήθηκε από τον Επικεφαλής αυτής κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.
Η επί σειρά ετών διαδρομή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η εμπειρία που απεκόμισε από αυτήν, τού έδιναν την δυνατότητα να παρεμβαίνει με καίριες τοποθετήσεις του εντός ή και εκτός τού Δημοτικού Συμβουλίου. Η πάγια προτροπή του προς όλους τους εκπροσώπους τής Παράταξης σε Διοικητικά Συμβούλια ήταν να επιχειρούν γόνιμες παρεμβάσεις και όχι στείρα αντιπολίτευση, αλλά και καυστικές, όποτε οι καταστάσεις το έκριναν σκόπιμο. Τακτική η οποία και δεν θα αλλάξει από τούδε και εξής, έως και τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές τής 19ης Μαΐου τρέχοντος έτους.
Προ ημερών ο κ. Παναγιωτόπουλος μας ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να κατέλθει εκ νέου ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών του υποχρεώσεων (ως Διευθυντή τού ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου). Ως εκ τούτου και αφού προηγουμένως ενημέρωσε τα Μέλη τής Παράταξης και εμένα προσωπικά ως τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο (και πρώτο επιλαχόντα Δημοτικό Σύμβουλο) τής Παράταξης στις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές τής 18ης Μαΐου 2014, υπέβαλε χθες 10 Ιανουαρίου 2019 την παραίτησή του στην Πρόεδρο τού Δημοτικού Συμβουλίου τής πόλης μας.
Με την δήλωσή μου αυτή θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον απερχόμενο Επικεφαλής τής Παράταξής μας «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» Ιατρό, τ. Δήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, για την πολυετή προσφορά του στον Α΄ Βαθμό τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης τής πόλης μας και τής Δυτικής Αχαΐας (ως τ. Δημάρχου Μόβρης και Δυτ. Αχαΐας), ευχόμενος να τού δίνει ο Θεός υγεία και δύναμη στο λειτούργημα τού Ιατρού, το οποίο ασκεί επί σειρά ετών, ελπίζοντας ταυτόχρονα να μείνει πολιτικά ενεργός από οποιοδήποτε πόστο αυτός επιλέξει στο μέλλον, καθώς η εμπειρία του είναι χρήσιμη για εμάς τους νεωτέρους στον πολιτικό «στίβο».
Με τιμή
Ο Επικεφαλής τής Παράταξης
«ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»
Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων