Εδειραν άγρια τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας στις φυλακές Κορυδαλλού

Την ίδια τύχη που είχε και ο 19χρονος Αλβανός, δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη στο έγκλημα της Ρόδου που σόκαρε την Ελλάδα, είχε και ο παιδοκτόνος του εγκλήματος της Κέρκυρας.

Ο πατέρας της άτυχης Αγγελικής Πέτρου, η οποία κηδεύτηκε προχθές στη γενέτειρά της την Αλβανία, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την απόφαση του εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Εκεί, όπως δημοσιοποίησε ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας και σύμφωνα με το site της Κέρκυρας enimorosi.com, ο 52χρονος παιδοκτόνος δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο «Αγ. Παύλος», όπου θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία και εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Β. Νουλέζα, ο 52χρονος «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κάσταση και δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών».

Υπενθυμίζεται ότι και ο Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη με το που μεταφέρθηκε στις φυλακές Θηβών ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους συγκρατούμενούς του.

Πηγή:  iefimerida.gr