(Βίντεο)-Ο κακός χαμός με την παράσταση Toc toc -Ο Σπυρόπουλος «σφάζει» με το γάντι τον Ζησάκη

Μετά τον Μάρκο Σεφερλή και το θέατρο Παλλάς, κακός χαμός έχει προκληθεί και με μια άλλη παράσταση.

Ο λόγος για το Toc Toc.

Ολα ξεκίνησαν μετά τις δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε πρόβες για μια παράσταση στην οποία… παίζει άλλος. Παρότι εδώ και μέρες ο ηθοποιός έχει αντικατασταθεί από τον Νίκο Πολυδερόπουλο στο «Toc Toc» στο Θέατρο Ήβη, το βράδυ της Τρίτης, σε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως εκείνος κάνει πρόβες για την εν λόγω θεατρική παράσταση.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος που σκηνοθετεί και παίζει στην παράσταση, έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση μέσα από το Πρωινό: «Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του. Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί! Πολλά χρόνια! Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν αλλά με αυτούς που μένουν! Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν κι αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χθεσινές ή προχθεσινές κρεπάλες είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο.»

Και πρόσθεσε στο Πρωινό: «Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο… μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόησε σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγνώμες από «τζάμπα μάγκες»».

advertisement