(Βίντεο)-Νίκος Παππάς: Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της συγκυβέρνησης – Αν δεν υπάρξει πλειοψηφία, ο Μάιος είναι ένα όριο

Μετά την εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη Τσίπρα στο OpenTv, μία ημέρα πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς τοποθετήθηκε, κινούμενος στην «γραμμή» του πρωθυπουργού.

Αφού παραδέχτηκε ότι πρόκειται «για την πιο δύσκολη στιγμή της συγκυβέρνησης», υπογράμμισε ότι εάν δεν υπάρξει πλειοψηφία ο μήνας Μάιος είναι ένα όριο, ενώ για την επικείμενη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου την Παρασκευή σχολίασε ότι «εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Ο υπουργός, σχολιάζοντας την χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα, είπε ότι η κυβέρνηση απάντησε ξεκάθαρα στα διλήμματα, λέγοντας ότι είναι σειρά της αντιπολίτευσης να κάνει το ίδιο. Δεν θέλησε δε, να πάρει θέση για την στάση Καμμένου, δηλώνοντας αναρμόδιος.

«Όλα εξαρτώνται από την στάση Καμμένου. Αλλά να υπογραμμίσω εδώ πως δεν καθορίζουν μόνο οι Πρέσπες την κυβερνητική συμμαχία. Με τον Καμμένο συνεργαστήκαμε και βγάλαμε τη χώρα απο τα μνημόνια», υπογράμμισε, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 7» στο OpenTv.

Εν συνεχεία, ανέφερε: Δεν είναι κακή επιλογή η δυνατότητα διαμόρφωσης πλειοψηφιών. Δεν είναι κακό, γιατί αυτό αποσυμφορίζει μια δύσκολη κατάσταση. Αλλά υπάρχει ένα πλέγμα ζητημάτων που πρέπει να ασχοληθούμε με αυτά».

«Για όλα όσα ακούγονται περί αποστασίας πρέπει να πω ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δείξει δείγματα πολιτικής εξαγοράς για κορυφαία ζητήματα κ όχι εμείς», κατέληξε.