Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας έχει βρει τους 151 για τις Πρέσπες -Έχει φέρει σε απόγνωση τον Καμμένο

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πλειοψηφία- χάρη και στο Ποτάμι- για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών από την Βουλή, εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις έχουν φέρει τον Πάνο Καμμένο σε απόγνωση.

Κι αυτό γιατί πλέον δεν τον ακολουθεί το κόμμα του και βρίσκεται σε απελπισία. Μάλιστα η πρώην υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι παρά τις οξείες δηλώσει του, τελικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελληνων θα αλλάξει γνώμη και θα στηρίξει την κυβέρνηση.

«Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι ο Πάνος Καμένος είχε διαφωνήσει με το θέμα των Σκοπιών και το 2007 όταν ήταν μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή, άλλα είτε δε θυμάται, είτε είπε ψέματα, γιατί ο κ. Καμμένος δεν είχε εκφράσει τότε καμία διαφωνία» τόνισε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία των βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών και έχει φέρει τον κ. Καμμένο σε απόγνωση». Το ερώτημα, σημείωσε, είναι κατά πόσο μετά από αυτήν την εξέλιξη θα σηκώσει τη φωνή του ο υπουργός Άμυνας, έστω για τα μάτια του κόσμου.

Η Ντόρα Μπακογιάννη πιστεύει ότι την Παρασκευή θα δούμε μία ακόμα στροφή του Πάνου Καμμένου και την υποχώρησή του. «Θα ακούσουμε μία δακρύβρεχτη δήλωση του υπουργού Άμυνας, αφού δεν έχει και άλλες επιλογές, δεν έχει κόμμα ούτε τίποτα, βρίσκεται σε κατάσταση απελπισίας και θα αλλάξει γνώμη».

Στο μεταξύ όμως σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατία κι ενώ η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την πιό σοβαρή της κρίση, η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού δεν υπάρχει καμία ελπίδα να υπάρξει ανάπτυξη με τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη.