(Φωτο)-Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από το διαζύγιο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Ο Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που «αγγίζει» τα 150 δισ. δολάρια, αποφάσισε να ανακοινώσει εχθές τον επίσημο χωρισμό του, θέλοντας να προλάβει τη δημοσιοποίηση άκρως προσωπικών φωτογραφιών που θα έφερνε στο φως σκανδαλοθηρικό περιοδικό.

Δεσμό για τουλάχιστον οχτώ μήνες φέρεται να διατηρεί με μια παντρεμένη πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Fox 11 o Τζεφ Μπέζος, ο οποίος ανακοίνωσε εχθές ότι παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Μακένζι, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου.

O CEO της Amazon ανακοίνωσε το διαζύγιό του μία μέρα προτού ο National Enquirer δημοσιοποιήσει «ντοκουμέντα» του δεσμού με την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Fox 11, που «πρόδωσε» τον μεγιστάνα άνδρα της για να πέσει στην αγκαλιά του μέχρι προσφάτως «οικογενειακού φίλου».

Από το περασμένο φθινόπωρο, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής Good Day LA, του καναλιού Fox 11. H 49χρονη Σαντσεζ είναι παντρεμένη με τον επίσης μεγιστάνα Πάτρικ Γουάιτσελ, συνιδιοκτήτη του άκρως επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ.

ΠΗΓΗ: daily mail