(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Επίσκεψη Ι.Φωτήλα στο Κέντρο Υγείας – Συζήτησε με το προσωπικό τα σοβαρά προβλήματα

advertisement

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα 09.01.2019 ο Ιάσονας Φωτήλας, Βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στο Κέντρο Υγείας Αιγίου στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός του για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Ι. Φωτήλας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να συζητήσει με το ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά όπως το θέμα της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης καθώς και τη μη λειτουργία του ακτινολογικού και μικροβιολογικού τμήματος. Επίσης, άκουσε τις προτάσεις της προϊσταμένης του Κέντρου Υγείας για τις δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης της λειτουργίας του.
Ο κ. Ι. Φωτήλας, ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε κεντρικό πυλώνα της πολιτικής υγείας προς όφελος όλων των πολιτών της πατρίδας μας. Για το λόγο αυτό πρέπει να υπάρξει ουσιαστική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας σε μια περιοχή όπως το Αίγιο, όπου κατοικούν 60.000 συμπολίτες μας με τον πληθυσμό να πολλαπλασιάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.