Euroleague: Για την υπέρβαση στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ, ο Ολυμπιακός

Μετά τη νίκη-θρίλερ επί της Μπασκόνια την Τρίτη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, Novasports2), με στόχο να κάνει την «έκπληξη» και να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Euroleague.

Η σημαντική απουσία για τον Ντέιβιντ Μπλατ είναι, φυσικά, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που έμεινε στην Αθήνα λόγω υψηλού πυρετού και θα απουσιάσει, όπως και στο ματς της Τρίτης με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ. Κάτι που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή των «ερυθρολεύκων», με δεδομένη την παρουσία των Αγιόν και Ταβάρες στην αντίπερα όχθη.

Και η «βασίλισσα», πάντως, θα έχει μια σημαντική απουσία, καθώς δεν θα αγωνιστεί ο Κάρολ. Ωστόσο, όπως και να ‘χει, παραμένει το φαβορί για τη νίκη, έχοντας μόλις μία ήττα σε εννέα παιχνίδια στο επιβλητικό «Wiznik Center» (από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και με ρεκόρ 14-3 μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Στον α’ γύρο στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός επικράτησε 88-83 της Ρεάλ, που έχει την καλύτερη εντός έδρας παραγωγικότητα φέτος, καθώς πετυχαίνει μέσο όρο 91,4 πόντους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία), Πιόρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Μεντί Ντιαφαλά (Γαλλία).