Σάλος με την «πειραγμένη» φωτογραφία του Αυστραλού πρωθυπουργού για να κρύψει τα φθαρμένα παπούτσια του

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αυστραλία η οικογενειακή φωτογραφία του πρωθυπουργού της χώρας Σκοτ Μόρισον στην οποία έγινε προσπάθεια να «κρυφτούν» τα φθαρμένα αθλητικά του παπούτσια.

Η προσπάθεια ήταν τόσο αποτυχημένη ώστε τελικά ο Αυστραλός πρωθυπουργός να καταλήξει με δύο… αριστερά πόδια και παπούτσια εμφανώς «βελτιωμένα» με τη χρήση του Photoshop.

foto-mris

 

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral με τους χρήστες των social media στη χώρα να χρησιμοποιούν το hashtag #shoegate.

Μετά τις αντιδράσεις εκπρόσωπος του Αυστραλού πρωθυπουργού δηλωσε ότι ο Μόρισον δεν ζήτησε ποτέ ούτε και ενέκρινε την επεξεργασία της φωτογραφίας του.

Ο ίδιος ο Μόρισον σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ανήρτησε την Τρίτη μια φωτογραφία με τα φθαρμένα αθλητικά του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα μήνυμα στο γραφείο μου: Δεν ζήτησα να μου γυαλίσετε τα παπούτσια αλλά αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε Photoshop, τότε παρακαλώ επικεντρωθείτε στις τρίχες (στην απουσία τους) όχι στα πόδια. Αυτά είναι τα παπούτσια μου όποτε έχω την επιλογή να μην φορέσω κοστούμι».

https://twitter.com/ScottMorrisonMP/status/1082744537733201920