Ο αγαπημένος σχεδιαστής της βασίλισσας Ελισάβετ είναι μόλις 28 ετών

ο ταλέντο του έχουν εμπιστευτεί ηθοποιοί, fashion icons και celebrities όπως οι Ναόμι Γουότς ή η Αμάλ Κλούνει. Ο Richard Quinn  αν και μόλις 28 ετών έχει ήδη πολλές στιγμές να θυμάται στην καριέρα του ως σχεδιαστής: Τη συνεργασία του με τα Liberty of London και Debenhams, το φόρεμα που έφτιαξε για την Amal Alamuddin στο Met Gala, ή το υπέροχο  κεντημένο με Swarovski, φόρεμα της Ναόμι Γουάτς, από τη συλλογή του Spring-Summer 2019.

Η σημαντικότερη όμως, ήταν εκείνη στα βρετανικά Fashion Awards του 2018 που κέρδισε τον τιμητικό τίτλο ως ο καλύτερος ανερχόμενος σχεδιαστής της χρονιάς.

Το highlight της καριέρας τους έως τώρα, όμως, είναι αναμφίβολα η στιγμή που η βασίλισσα Ελισσάβετ κάθισε στην πρώτη σειρά της επίδειξής του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, που ήταν ουσιαστικά και η πρώτη του επίδειξη. Και μάλιστα δίπλα στην άλλη βασίλισσα της Μόδας την Αν Γουίντουρ. Η βασίλισσα, αν και δεν έδειξε ιδιαίτερα αν της άρεσαν τα ρούχα του ή όχι, του έδωσε μετά ο βραβείο που έχει το όνομά της και ξαφνικά όλα τα φώτα στράφηκαν επάνω του. Την επόμενη κιόλας ημέρα η Μπιγιονσές και η Lady Gaga του έκαναν τις πρώτες τους παραγγελίες.

@splashnews.com

Ο ίδιος λέει ότι βλέπει τη μόδα σαν… μπίζνες και γι αυτό επενδύει όλα τα χρήματα που παίρνει από τα διάφορα βραβεία που κερδίζει, σε μηχανήματα με τα οποία δημιουργεί τα περίφημα prints του. «Το μόνο που μ’ ενδιαφέρει και σκέφτομαι διαρκώς είναι το επόμενο βήμα», λέει. Και όλος ο κόσμος της μόδας περιμένει να δει αυτό το μεγάλο βήμα το 2019.