Καμμένος: Για νυφούλα καλός είσαι -Αμυράς: Δεν θα γίνουμε ο ρεπατζής του Καμμένου

advertisement

«Ξεχάστε και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και ολες τις λιμνες, το Ποτάμι δεν θα γίνει ο ρεπατζής του κ. Καμμένου. Αν σας βαστάει προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης», είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Παράλληλα ο κ.Αμυράς επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και στη συνέχεια επικράτησε ένταση όταν τον ρώτησε αν αυτό είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο. Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβει η ένταση.

Αμυράς: Βιαστήκατε πολύ να φέρετε κ. Καμμένε αυτή την τροπολογία από την πίσω πόρτα. Γιατί; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε; Ένα νεύμα σας αρκεί.

Καμμένος: Μετά από τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε θα σας απαντήσω. Όταν τα βρείτε μεταξύ σας θα σας απαντήσω. Αλλά εσείς το έχετε δίπορτο μαθαίνω.

Αμυράς: Θα αναγκαστώ να ανακαλέσω δική σας έκφραση γιατί εδώ δεν μιλάω έτσι. Είστε ο βασιλιάς της κωλοτούμπας γιατί επιτρέψατε στον κ. Κοτζιά να πάει να υπογράψει για Πρέσπες.

Καμμένος: Εσείς φαίνεστε τι είστε

Αμυράς: και τώρα κάνετε τάχα αντάρτικο; Μαζί τα κάνατε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Καμμένος: Για νυφούλα καλό σας βλέπω πάντως.

Η διαφοροποίηση του κ. Αμυρά από την επίσημη γραμμή του Ποταμιού, αλλά και η επίθεση που έκανε προς το πρόσωπό του, σχολιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος νωρίτερα του φωνάξει «για νυφούλα καλός είσαι».

Ουσιαστικά ο κ.Αμυράς προχώρησε σε ευθεία διαφοροποίηση από την θέση του Ποταμιού η οποία διατυπώθηκε μόλις χθες. Ο κ Αμυράς από το βήμα της Βουλής και ενώ το ποτάμι έχει δηλώσει από χθες ότι θα υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών απαντώντας στο Νίκο Φίλη κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει ψηφο εμπιστοσύνης αν ο Πάνος Καμμένος φύγει από την κυβέρνηση αλλιώς όπως είπε το Ποτάμι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.