(Φωτο)-Πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είναι πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού!

Άλλωστε, είχε φανεί τα τελευταία 24ωρα ότι οι Πειραιώτες είναι σε αναζήτηση γκολκίπερ, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι τους με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει για νέο συμβόλαιο και ο 26χρονος άσος αποτελεί ξένο σώμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι πορεύονται με τον Ζοσέ Σα ως πρώτη επιλογή και θέλουν έναν έμπειρο παίκτη για να τον πλαισιώσουν, είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Λουκ Στιλ!

Ναι, τον Άγγλο πορτιέρο που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού από το 2014 έως το 2017, μετά από εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα και που από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Είχε ακουστεί έντονα και το όνομα του Ματίτς Κότνικ του Πανιώνιου, αλλά εκτιμάται ότι οι Πειραιώτες θα καλύψουν το συγκεκριμένο κενό με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Στιλ έχει 4 συμμετοχές στο League Cup Αγγλίας και 1 στο FA Cup, αυτή κόντρα στην Τσέλσι, στην οποία έπιασε πέναλτι του Φάμπρεγας, εν αντιθέσει με το πρωτάθλημα της Championship που δεν έχει συμμετοχή.

Πάντως, δεν πρέπει να ξεγράψουμε εντελώς την περίπτωση του Μάτιτς Κότνικ για Ολυμπιακό. Σίγουρα, όμως, θα αποκτηθεί ο ένας από τους δύο προαναφερθέντες τερματοφύλακας, με τον Στιλ να είναι το φαβορί τούτη την ώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για στιλ παναθηναικοςΠΗΓΗ: filathlos