Χωρίς τον Γουίλιαμ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της σήμερα η Κέιτ Μίντλετον -Τι συνέβη [εικόνες]

Χωρίς τον πρίγκιπα Γουίλιαμ θα περάσει τα γενέθλιά της η Κέιτ Μίντλετον, η οποία σήμερα γίνεται 37 ετών, όσο είναι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η δούκισσα του Κέμπριτζ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της κάνοντας μία μικρή γιορτή μαζί με τα τρία της παιδιά και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ωστόσο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα καταφέρει να περάσει πολύ ώρα μαζί με την Μίντλετον, καθώς θα πρέπει να παρευρεθεί σε μία επίσημη εκδήλωση και να συναντήσει πιλότους και γιατρούς από τον φιλανθρωπικό οργανισμό London’s Air Ambulance.

Επίσης δεν έχει γίνει γνωστό αν στην γιορτή που θα κάνει η Κέιτ Μίντλετον για τα γενέθλιά της θα παρευρεθεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα «θέλουν» τις δύο δούκισσες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το 2018 ήταν ένα πολύ όμορφο έτος για την Κέιτ Μίντλετον, καθώς έγινε μητέρα για τρίτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον περασμένο Απρίλιο τον Πρίγκιπα Λούις.

Ο επίσημος λογαριασμός του Παλάτι του Κένσινγκτον στο Twitter δημοσίευσε σήμερα φωτογραφίες με την Κέιτ Μίντλετον, ευχαριστώντας όλους όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

Φωτογραφίες: Twitter