Αυστραλία: «Πάρτι» στα social media με το photoshop στα φθαρμένα παπούτσια του πρωθυπουργού

«Πάρτι» έστησαν στην Αυστραλία οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με την αποτυχημένη επεξεργασία της οικογενειακής φωτογραφίας του πρωθυπουργού Σκοτ Μόρισον, για να κρυφτούν τα φθαρμένα παπούτσια.

Στη φωτογραφία, που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Αυστραλού πρωθυπουργού, ο Μόρισον διακρίνεται να ποζάρει δίπλα στη σύζυγό του Τζένι και τις δύο κόρες τους, Λίλι και Άμπεϊ, κάνοντας πικνίκ αλλά λόγω του αποτυχημένου photoshop εμφανίζεται με δύο αριστερά πόδια (!) και εμφανώς «βελτιωμένα» υποδήματα.

Αυτή είναι η «πειραγμένη» φωτογραφία που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Αυστραλού πρωθυπουργού Αυτή είναι η «πειραγμένη» φωτογραφία που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Αυστραλού πρωθυπουργού

Κι αυτή είναι η αυθεντική, πριν το photoshopΚι αυτή είναι η αυθεντική, πριν το photoshop

Οι «αετομάτηδες», όμως χρήστες των social media το αντιλήφθηκαν και άρχισαν να τρολάρουν τον Μόρισον χρησιμοποιώντας το hashtag #shoegate.

«Η είδηση του 2019», έγραψε ένας στο Twitter.

 

«…Ο πρωθυπουργός μας έκανε photoshop στα ωραία, λευκά παπούτσια του στο επίσημο ιστότοπό του. Φυσιολογικά πράγματα. Να που πάνε τα χρήματα των φορολογουμένων».

«Έμεινε μ’ ένα αριστερό παπούτσι στο δεξί του πόδι» Αν και ίσως έτσι τα φοράει», σχολίασε ένας άλλος.

«Θα ήταν ευκολότερο να τα κόψει, αν ήθελε να δείξει περισσότερο κοντά στους πολίτες», πρότεινε ένας τρίτος

Εκπρόσωπος του Μόρισον είπε ότι η φωτογραφία «πειράχτηκε» εν αγνοία και χωρίς την έγκριση του πρωθυπουργού ή του γραφείου του. «Του αρέσουν τα παπούτσια του του πρωθυπουργού», επεσήμανε.

https://twitter.com/ScottMorrisonMP/status/1082744537733201920?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1082744537733201920&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fnews%2F470461%2Faystralia-parti-sta-social-media-me-photoshop-sta-ftharmena-papoytsia-toy-prothypoyrgoy

 

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αντιμετώπισε πάντως με χιούμορ το όλο θέμα αναρτώντας μια φωτογραφία με τα φθαρμένα υποδήματά του και την κάτωθι λεζάντα:

«Μήνυμα στο γραφείο μου: Δεν ζήτησα να γυαλίσετε τα παπούτσια μου, αλλά αν έπρεπε να κάνετε photoshop, τότε εστιάστε στις τρίχες (στην απουσία τους) κι όχι στα πόδια. Ιδού σε όλη τους τη δόξα τα παπούτσια που προτιμώ, όποτε δεν χρειάζεται να φοράω κοστούμι».

Πηγή:  iefimerida.gr