(Βίντεο): Η αξιαγάπητη πιτσιρίκα και το ιδιαίτερο κατοικίδιό της

Η Harriett είναι μια αξιολάτρευτη πιτσιρίκα ηλικίας τριών ετών που μεγαλώνει στην αγγλική ύπαιθρο και συγκεκριμένα σε ένα χωριό που βρίσκεται έξω από την πόλη Νόρθγουιτς.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η Harriett  αγαπά τα ζώα και ιδιαίτερα τις κότες. Για το λόγο αυτό μάλιστα έχει για κατοικίδιο μια κοτούλα, την οποία λατρεύει να πηγαίνει βόλτα.

Οι γονείς της έχουν τοποθετήσει στο πτηνό ένα λουράκι, όπως αυτά που είθισται να χρησιμοποιούνται σε σκυλιά και γάτες, ώστε η μικρή να μπορεί να το βγάζει βόλτα.

Κάθε φορά που είναι να βολτάρει με το αγαπημένο της κατοικίδιο, η μητέρα της την ντύνει με μια στολή κότας, ικανοποιώντας την επιθυμία της.

Και απ’ ό,τι μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς από το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η μικρή όχι μόνο απολαμβάνει τις βόλτες της με το ιδιαίτερο κατοικίδιό της, αλλά έχει μπει και στο πετσί του ρόλου της, καθώς κακαρίζει σαν πραγματική κοτούλα.

Αν μη τι άλλο η εικόνα της ανέμελης και αξιολάτρευτης πιτσιρίκας να πηγαίνει βόλτα την κοτούλα της κακαρίζοντας, σου φτιάχνει τη διάθεση…

newsbeast.gr