GNTM: Ποια παίκτρια υπέγραψε με τη μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε, όπως επιβεβαίωσε και η λίστα της google με τις αναζητήσεις τον Ελλήνων για το 2018.

Η εντυπωσιακή κριτής του Greece’s Next Top Model ήταν μια γυναίκα που εντυπωσίασε με την παρουσία της στο ριάλιτι μόδας, αφού μέχρι τότε δεν την γνωρίζαμε στην Ελλάδα.

Την γνώριζαν βέβαια οι άνθρωποι της μόδας, όπως η Έλενα Χριστοπούλου η οποία μάλιστα είναι μάνατζέρ της.

Ποια όμως είναι η παίκτρια που υπέγραψε και εκείνη συμβόλαιο με την Έλενα Χριστοπούλου; Ο λόγος για την  Εβελίνα Σκίτσκο η οποία προφανώς δεν θεωρήθηκε άδικα φαβορί για τον τίτλο του Greece’s Next Top Model κι αυτό αποδεικνύεται από τα επόμενα βήματά της στον δύσκολο χώρο της μόδας.

Μετά το τέλος του reality μόδας, στο οποίο τερμάτισε δεύτερη, η 20χρονη με καταγωγή από τη Μολδαβία έκανε μια κίνηση ματ για τα επαγγελματικά της. Υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο συνεργασίας με την coach και μάνατζερ μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου.

Το ευχάριστο γεγονός το ανακοίνωσαν ταυτόχρονα και οι δυο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της ξανθιάς καλλονής.

Η Έλενα την καλωσόρισε στην ομάδα της,  ενώ η Εβελίνα δεν έκρυψε την χαρά και τον ενθουσιασμό της για την ευκαιρία που της δόθηκε.

Τα likes και τα σχόλια από τους followers τους, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

 

https://www.instagram.com/p/BsLStrbHde9/?utm_source=ig_embed