(Βιντεο-Φωτο)-Σήμερα, η λαμπερή 76η απονομή των Χρυσών Σφαιρών

Το 1ο μεγάλο event, καθοριστικής μάλιστα σημασίας στο δρόμο για τα φετινά Όσκαρ μιας και η ψηφοφορία για την επιλογή των υποψηφιοτήτων ξεκινά τη Δευτέρα 7/1, αποτελεί η 76η απονομή των Golden Globes – Χρυσών Σφαιρών που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Βeverly Hilton του Λος Άντζελες από το NBC αυτή την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Όπως διαβάσαμε, η Jamie Lee Curtis, 2 φορές τιμημένη με Golden Globe και 7 φορές υποψήφια και άλλοι σταρ όπως ο Βρετανός μαύρος ηθοποιός Idris Elba, ο θρύλος Dick Van Dyke, η Catherine Zeta-Jones, η Felicity Huffman, ο Ben Stiller και ο Michael B. Jordan με τον Mike Myers ανακοινώθηκαν από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου – Hollywood Foreign Press Association (HFPA) που απονέμει τις Golden Globe, μεταξύ των παρουσιαστών βραβείων της λαμπερής όπως αναμένεται βραδιάς.

Οι βραβευμένοι με Golden Globe Sandra Oh και Andy Samberg θα είναι οι οικοδεσπότες της απονομής ενώ ο βετεράνος ηθοποιός Jeff Bridges θα είναι ο φετινός τιμηθείς του βραβείου Cecil B. deMille Award. Η 5 φορές νικήτρια στις Χρυσές Σφαίρες και 16 φορές υποψήφια Carol Burnett θα λάβει το 1οspecial βραβείο για την παρουσία και προσφορά της στην τηλεόραση, το Carol Burnett Award ενώ η 17χρονη κόρη του Ίντρις Έλμπα, Isan Elba θα αναλάβει χρέη πρέσβειρας της φετινής χρονιάς των Golden Globes.

Nα προσθέσουμε πως μεταξύ των παρουσιαστών των βραβείων θα είναι κι άλλα πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Χάρισον Φορντ που έχει τιμηθεί κατά το παρελθόν με το βραβείο Cecil B. deMille, η Χάλε Μπέρι, η Λουπίτα Νιόγκο, η Σαόρσι Ρόναν, ο Γκάρι Όλντμαν, ο Σαμ Ρόκγουελ, η Τζέσικα Τσαστέιν, ο Chadwick Boseman, η Οκτάβια Σπένσερ, η Άλισον Τζάνει, κ.α.