Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα 05 Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέψουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 05 Ιανουαρίου 2019. Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω μπορούμε να πετύχουμε πολλά τόσο στη δουλειά όσο και στον έρωτα!

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω η επαγγελματική σου εξέλιξη σε απασχολεί έντονα και με οργάνωση, σωστό προγραμματισμό και αφοσίωση στο στόχο θα έχεις την επιτυχία που ζητάς, ενώ θα έχεις και τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων σε αυτό! Η σημερινή ημέρα ωστόσο έχει ένταση και οι γύρω σου δεν δείχνουν πρόθυμοι να ανεχτούν τα ξεσπάσματά σου, ούτε καν ο σύντροφος και οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω θα θελήσεις να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις και όσο κι αν αγαπάς τα αργά και σταθερά βήματα τώρα έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου που με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σου μπορούν να πραγματοποιηθούν! Σήμερα ωστόσο ένα παροδικό εμπόδιο σε σχέση με ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή ακόμη και μια σημαντική συνάντηση σε κάνει να χάσεις το κέφι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω τακτοποιείς διάφορες υποθέσεις (φορολογικές, κληρονομικές, γραφειοκρατικές γενικότερα) για τις οποίες ξόδευες χρόνο και χρήμα χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε νέα πορεία αφού τα διαχειρίζεσαι με σύνεση και προγραμματισμό. Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει μια μικροπαρεξήγηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο για ένα οικονομικό ζήτημα αλλά μη δώσεις συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ερμή να περνά απέναντί σου έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές και να δώσεις λύσεις σε διαφωνίες και αντιπαλότητες που σε κούραζαν και σε στενοχωρούσαν. Στον επαγγελματικό τομέα αποκτάς ισχυρούς συμμάχους που σε βοηθούν και υποστηρίζουν τα σχέδιά σου. Ωστόσο η σημερινή ημέρα έχει αλλαγές και ανατροπές που σε αγχώνουν και σε απογοητεύουν αλλά θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και αντοχή.

ΛΕΩΝ: Με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω χρησιμοποιείς την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων για να κινηθείς σωστά από εδώ και πέρα στο εργασιακό σου περιβάλλον και να έχεις την αναγνώριση που σου αξίζει και δικαιωματικά σου ανήκει. Γενικότερα θα έχεις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις αλλά μην ενθουσιάζεσαι από υποσχέσεις χωρίς γραπτές δεσμεύσεις. Φρόντισε επίσης να ξεκουράζεσαι και γενικότερα μην παραμελείς την υγεία σου!