Τέλος και ο Τάκης Λαμπρόπουλος από την Παναχαΐκή

Ακόμα μια αποχώρηση είχαμε από την Παναχαϊκή, καθώς ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, αποχώρησε σήμερα. Τον τελευταίο καιρό η οικογένεια της Παναχαϊκής μετρά μόνο παραιτήσεις, και όπως βλέπουμε όπως έκλεισε το 2018 έτσι συνεχίζει και το 2019.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Εδώ και δυόμισι χρόνια μερικοί φίλοι και γνωστοί από την Πάτρα συναποφασίσαμε να επιχειρήσουμε την αναγέννηση της επί πολλά έτη ταλαιπωρημένης Παναχαϊκής

Επιλέξαμε να την στηρίξουμε διοικητικά και οικονομικά και με όραμα να την επαναφέρουμε με σταθερά βήματα στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθιστώντας την παράλληλα πρότυπο επαγγελματικής ομάδος.

Δυστυχώς για διάφορους λόγους το όραμα σιγά σιγά ξεθώριασε.

Ελλείψει άλλων πλέον ειδικών σε σχέση  με μένα ,  τους δυο τελευταίους μήνες ανέλαβα ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και έτσι βρέθηκα να διαχειρίζομαι κατά μεγάλο μέρος την διοικητική και οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ, προσδοκώντας παράλληλα ότι σύντομα θα βρισκόταν μια καλύτερη διάδοχη κατάσταση στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Πάλι όμως τίποτα δεν έγινε και η Παναχαϊκή συνεχώς τελματώνει.

Όμως και οι δικές μου δυνάμεις στέρεψαν.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα με μεγάλη λύπη μου ανακοινώνω την οριστική και αμετάκλητη αποχώρησή μου από τα κοινά της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάσθηκαν μαζί μου στην προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματος μας και εύχομαι η ομάδα μας να βρεθεί σύντομα εκεί που όλη η Πάτρα  προσδοκά.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Λαμπρόπουλος».