(ΗΧΗΤΙΚΟ-ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Επιμένει σε “σκληρό ροκ” κατά Μαζαράκη ο Π.Ζαφειρόπουλος – Μιλά στον ΣΚΑΪ Πάτρας για “κατάντια” της Τοπικής Ν.Δ και ζητά παραίτηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ!

Την παραίτηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη ζητά το μέλος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και πρώην διοικητής του νοσοκομείου Αργοστολίου, θεωρώντας πως αγνοεί επιδεικτικά το όργανο και παίζει…πολιτικά παιχνίδια, προτείνοντας υποψηφίους Δημάρχους, που δεν έχουν εκλεγεί ούτε σε σύλλογο! Πάντως να σημειώσουμε πως η διαμάχη των δύο ανδρών κρατά από την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία…

Σε ανάρτηση  του αναφέρει συγκεκριμένα:Αποτέλεσμα εικόνας για μαζαρακης ζαφειροπουλος

Φίλες και φίλοι, καλή χρονιά με ευτυχισμένο και υγιές για όλους σας το 2019!
Αν και αυτές τις γιορτινές ημέρες θα ήθελα η δημόσια παρέμβασή μου να έχει γιορτινό και χαρούμενο περιεχόμενο, ωστόσο αναγκάζομαι… λόγω των τελευταίων τραγελαφικών γεγονότων στην τοπική ΝΔ να τοποθετηθώ ξεκάθαρα και χωρίς αναστολές.
Τελευταία δυστυχώς παρατηρείται μία άνευ προηγουμένου παρέμβαση από την πλευρά του Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη και κάποιων εκ των ημετέρων -χωρίς μάλιστα πολλοί εξ αυτών να είναι μέλη της νομαρχιακής- στα τεκταινόμενα τόσο σε ότι αφορά τους υποψηφίους στην αυτοδιοίκηση όσο και στο ψηφοδέλτιο του νομού, με τρόπο τέτοιο που ποτέ άλλοτε δεν έχει επιφέρει τον ατέρμονο κατήφορο που καταγράφεται, δημιουργώντας κλίμα εσωστρέφειας και τη μήνη των απλών Νεοδημοκρατών.
Ερήμην αποφάσεις χωρίς την στοιχειώδη ενημέρωση του οργάνου, ανακοινώσεις δια του Τύπου, προτάσεις υποψηφίων χωρίς την έγκριση του συμβουλίου, έχουν επιφέρει μία σειρά από αρρυθμίες που αν δεν μπει εδώ και τώρα ένα φρένο, θα κοστίσουν πολύ ακριβά και ανεπανόρθωτα στις επικείμενες εκλογικές μάχες. Για όλα τα παραπάνω δεν μπορούσα να παραμείνω κι άλλο σιωπηλός.
Ας σεβαστεί ο κ. Μαζαράκης και οι συν αυτώ, τον πραγματικό τους ρόλο και να συνταχθούν στη νομιμότητα και κανονικότητα που επιτάσσει η θέση τους, σταματώντας την λυσσαλέα μανία αυτοπροβολής των αγνοώντας το δημοκρατικό και συμμετοχικό όργανο της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας.
Αν όχι, τότε καλό θα ήταν διευκολύνοντας πριν είναι πολύ αργά την παράταξη, ως προς την εύρυθμη λειτουργία της σε τοπικό επίπεδο, να θέσει την παραίτησή του. Εξάλλου έχουμε κρίσιμες μάχες μπροστά μας κ. Μαζαράκη.
Εν κατακλείδι, μόνο αστεϊσμό και γέλωτα προκαλούν οι δήθεν… επιλογές προσώπων ως επικεφαλής ψηφοδελτίων που παραπέμπουν περισσότερο σε παιδική χαρά παρά σε σοβαρές επιλογές νίκης. Πρόσωπα που ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν εξελέγησαν ούτε σε… εξωραϊστικό σύλλογο!!! Εν αντιθέσει, άλλα πρόσωπα με κύρος και επιτυχημένα στο χώρο τους απαξιώθηκαν από την περιβόητη ομάδα. Γιατί άραγε; Τι φοβόντουσαν; Ποιών την σούπα θα χαλούσαν; Αυτά για την ώρα φίλες και φίλοι. Έστω και την ύστατη στιγμή ας επικρατήσει η λογική και το κοινό συμφέρον της παράταξης!
ΥΓ1: Ασφαλώς και ο κ. Μαζαράκης είναι εκλεγμένος Πρόεδρος. Αν και σε αυτό κοινό μυστικό είναι πως εξελέγη με ψήφους μη Αχαιών (από Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κιλκίς, Κρήτη, Αιγαίο Πέλαγος κλπ).
ΥΓ2: Μακριά από εμένα η οποιαδήποτε συσχέτιση της παραπάνω δήλωσής μου, με τον πρώην Βουλευτή της ΝΔ Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο.

Ο κ.Ζαφειρόπουλος μίλησε στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4