Ανακάλυψε sex tape της γυναίκας του με τον «κολλητό» του και πυροβόλησε την ίδια και τα πεθερικά του

Σε τριπλή απόπειρα δολοφονίας οδήγησε έναν άνδρα στη Μελβούρνη η σοκαριστική ανακάλυψη μιας sex tape, στην οποία πρωταγωνιστούσαν η σύζυγός του και ο καλύτερός του φίλος.

Ο William Brian Stillwell συνελήφθη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αφού εμφανίστηκε στο σπίτι των πεθερικών του κρατώντας ένα ημιαυτόματο όπλο, με το οποίο άνοιξε πυρ εναντίον της συζύγου του και των γονιών της, μπροστά στα έντρομα μάτια των δίδυμων παιδιών του.

Σε κλήση προς την Αστυνομία που πραγματοποίησε ένας γείτονας, ακούγεται ο δράστης να ουρλιάζει στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που τα 5 ετών παιδιά του τον ικετεύουν να κατεβάσει το όπλο.

«Όχι μπαμπά, δεν θέλω να πεθάνει κανείς», ακούγεται να λέει το ένα από τα δίδυμα.

Τα δύο παιδιά κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να τραυματιστούν, ενώ οι τρεις τραυματισμένοι ενήλικες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η σύζυγος του δράστη και η μητέρα της πρόκειται να χειρουργηθούν, ενώ ο πεθερός του έχει ήδη πάρει εξιτήριο, αφού έφερε μόνο επιφανειακά τραύματα.

Ο Stillwell παραδόθηκε στην Αστυνομία, ενώ εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την τριπλή απόπειρα δολοφονίας.

Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι βρήκε ένα βίντεο στο κινητό της γυναίκας του που την έδειχνε να κάνει σεξ με τον «κολλητό» του και γι’ αυτό ήθελε να πάρει εκδίκηση, σκοτώνοντάς την.

Η γυναίκα είχε εγκαταλείψει πρόσφατα τη συζυγική εστία και είχε μετακομίσει στους γονείς της επικαλούμενη «προβλήματα στο γάμο της».