Σόφη Ζαννίνου: Όλοι έχουμε φάει το κερατάκι μας. Έχω κάνει παρέα με τον τάρανδο

Αφοπλιστικά ειλικρινής και χωρίς να μασήσει τα λόγια της ήταν η Σόφη Ζαννίνου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε πως την έχουν κερατώσει και πως έχει κάνει σχέση με μικρότερο άνδρα.

«Αυτή την περίοδο είμαι στη φάση που και η καρδιά μου είναι γεμάτη και το πορτοφόλι μου είναι γεμάτο και το κρεβάτι μου είναι άδειο. Περνάω πολύ ωραία. Είμαι ήρεμη. Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα ερωτικά έχουν και τις αντάρες τους και τα ωραία τους, αλλά έχουν και τα άσχημα τους. Αν είναι όλα ωραία, μια χαρά. Αλλά όταν έχουν κι άσχημα, δεν αντέχεται! Και τώρα που μπήκα εγώ στα… 32 δεν είναι να με πιάσει και κανένα έμφραγμα, μια χαρά είμαι μόνη μου» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Κουράγιο στα προσωπικά μου έχω κάνει πολύ, αλλά όχι τη χαζή. Είχα μεγάλη υπομονή. Όλοι το κερατάκι μας το έχουμε φάει.. Κακά τα ψέματα. Εντάξει, και παρέα έχω κάνει με τον τάρανδο και ο τάρανδος μαζί μου, έχουμε πει και τον πόνο μας. Εγώ δεν διώχνω ποτέ κανέναν, φεύγω εγώ. Πάντα».

Και κατέληξε: « Βεβαίως και με φλερτάρουν. Και πάρα πολύ μικρές ηλικίες. τους λείπει η μαμά τους. Αν κάποιος ήταν νέος σε ηλικία και ώριμος στο μυαλό θα προχωρούσα σε σχέση μαζί του. Αν ήταν νέος και ανώριμος, όχι βέβαια. Έχω κάνει σχέση με νεότερο μου. Ήταν τέλεια»!