Aπόλυτος κυρίαρχος στην Ανατολή o Αντετοκούνμπο

O Giannis είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Ανατολής στο ΝΒΑ και αποτελέσματα της πρώτης διαλογής των ψήφων για το εφετινό All Star Game απλά το επιβεβαιώνουν!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρώτος σε ψήφους με 991.561 (σ.σ. δεύτερος σε Ανατολή και Δύση), όπερ σημαίνει ότι ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς οδεύει ολοταχώς για την αρχηγία της ομάδας και δεν αρκείται στον τίτλο του… starter, θέση που κερδίζει τα τελευταία δύο χρόνια. Όσο για την απόσταση από τον δεύτερο στην Ανατολική Περιφέρεια, Κάιρι Ίρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς); Οι 80.000 ψήφοι που τους χωρίζουν είναι πολλοί.

Στην κορυφή της λίστας, πάντως, και πρώτος σε Ανατολή και Δύση, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται άλλος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον «Βασιλιά» μάλιστα να είναι και ο μοναδικός που έπιασε με το… καλημέρα 1.000.000 ψήφους (σ.σ. 1.083.363). O σούπερ σταρ των Λέικερς οδηγεί την ψηφοφορίας της Δύσης, με δεύτερο τον Στεφ Κάρι (793.111 ψήφους).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα των φόργουορντ ξεχωρίζει το όνομα του ρούκι, Λούκα Ντόντσιτς, με τον Σλοβένο να μετρά 679.839 ψήφους, οι οποίοι του χαρίζουν -μέχρι στιγμής- τη δεύτερη θέση! Παράλληλα, το «παιδί-θαύμα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι τέταρτο στη Δύση, θέτοντας υποψηφιότητα για την «παρθενική» παρουσία του στη γιορτή του μπάσκετ του ΝΒΑ.