Επέστρεψε σπίτι του και είδε δυο άστεγους να μαγειρεύουν!

Ο Robby Spillman είχε βγει για ψώνια την Τετάρτη 26/12. Επιστρέφοντας στο διαμέρισμά του στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, έπαθε σοκ όταν αντίκρυσε δύο άστεγους στην κουζίνα του να μαγειρεύουν!

«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Ήταν δυο άστεγοι μέσα στο σπίτι μου και μαγείρευαν», δήλωσε ο άνδρας στο NBC4 News.

«Μύριζαν λες και είχαν να κάνουν μπάνιο εβδομάδες. Τα ρούχα τους ήταν πολύ βρώμικα και σκισμένα», πρόσθεσε.

Μάλιστα, όπως περιγράφει, δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την παρουσία του, καθώς τον ρώτησαν αν μπορούν «να αράξουν για λίγο», ενώ του έκαναν και παρατήρηση λέγοντάς του πως «δεν περίμεναν ότι θα επέστρεφε τόσο νωρίς σπίτι»!

«Ήμουν σοκαρισμένος, αλλά διατήρησα την ψυχραιμία μου», λέει ο Spillman ο οποίος μάλιστα βρήκε το κουράγιο να κάνει χιούμορ. «Τους είπα “έχετε αρκετό φαγητό; θέλετε να σας φέρω κάτι άλλο παιδιά;”»

Όταν το γαλλικό μπουλντόγκ του άρχισε να ωρύεται τους είπε πως θα το πάει μια βόλτα. Τότε κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε σχετικά για τα όσα απίθανα συνέβαιναν σπίτι του. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αστέγων, του 29χρονου Elijah Smart και του 19χρονου Markis White.

Ο Spillman και η σύντροφός του που εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι, περιμένουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες το πρώτο τους παιδί. Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό αυτό τους προκάλεσε ανησυχία και τους έκανε να ψάχνουν ένα πιο ασφαλές μέρος για να κατοικίσουν. «Δεν μπορώ να μεγαλώσω την οικογένειά μου εδώ», λέει χαρακτηριστικά ο Spillman προσθέτοντας πως σύντομα θα μετακομίσουν σε νέο σπίτι.