Σαμαράς για υπόθεση Novartis: Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για τη χειρότερη σκευωρία

Για σκευωρία συκοφαντίας έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για την υπόθεση Novartis, μετά και τα όσα αποκάλυψε ο μέχρι πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας, Νίκος Μανιαδάκης, στο protothema.gr για τις πιέσεις που δεχόταν να ενοχοποιήσει τόσο εκείνον, όσο και τους Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Στουρνάρα.

«Είχα πει ότι επρόκειτο για τη χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας και σπίλωσης που έχει υπάρξει ποτέ. Τώρα αρχίζει αυτό να επιβεβαιώνεται πλήρως. Είχα πει ότι θα τους πάω ως το τέλος. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί», ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο κ.Σαμαράς.

Ο Νίκος. Μανιαδάκης στη συνέντευξη που έδωσε στο protothema.gr ισχυρίστηκε: «Μου ασκούνται ξεκάθαρες πιέσεις προκειμένου να παραδεχτώ εγώ ενοχές πολιτικών προσώπων τα οποία ουδέποτε γνωρίζω αν έχουν κάνει ή δεν έχουν κάνει ή οτιδήποτε έχουν κάνει» υποστηρίζει ο κ. Μανιαδάκης, κάνοντας λόγο για τρία πολιτικά πρόσωπα.

Και συνεχίζει ο μέχρι πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis με την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου»: «Σε πολλές από τις περιπτώσεις που με πίεζαν οι εισαγγελείς όταν οι μάρτυρες έλεγαν ότι δωροδοκούμαι με ρωτούσαν μετά αν ήξερα αν έχουν δωροδοκηθεί οι πολιτικοί και μήπως εγώ δωροδοκούμουν για λογαριασμό των πολιτικών». «Οι τρεις συγκεκριμένοι πολιτικοί;» τον ρωτάμε. «Ναι» είναι η μονολεκτική απάντηση του κ. Νίκου Μανιαδάκη.