(ΦΩΤΟ)-ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Χριστουγεννιάτικη Δράση του ΔΙΕΚ στον Παιδικό Δημοτικό Σταθμό

Μια πρωτότυπη επίσκεψη δέχτηκαν χθες 19/12/2018 τα παιδάκια που φιλοξενούνται στο Παιδικό Δημοτικό Σταθμό Δυτικής Αχαΐας στην Κάτω Αχαΐα.
Οι καταρτιζόμενοι της Ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» με επικεφαλής τον Διευθυντή του ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας κ. Παναγιώτη Αναγνώστου και τους εκπαιδευτές τους κ. Γεώργιο Τσουνάκα και κα Κων/να Καραγιάννη επισκέφτηκαν τον Παιδικό Δημοτικό Σταθμό και προσέφεραν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στα μικρά παιδιά.
Κατόπιν σε μια πρωτότυπη και δημιουργική διάδραση, τα μικρά παιδάκια υπό την καθοδήγηση των καταρτιζόμενων και την εποπτεία των εκπαιδευτών τους παρασκεύασαν την ζύμη για μπισκότα και αφού τα έπλασαν και ψήθηκαν, γεύτηκαν τις δικές τους δημιουργίες με πολλή χαρά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Άκης Μπαχράς και μέσα σε μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα αντηλλάγησαν εόρτιες ευχές. Τέλος η Διευθύντρια του παιδικού σταθμού κα Αικατερίνη Δάβαλου ευχαρίστησε τον κ Αναγνώστου και τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας για την πρωτότυπη αυτή επίσκεψη που έδωσε στα μικρά παιδιά τόση χαρά.