ΠΑΤΡΑ: Μυστήριο ο θάνατος 40χρονης που τη βρήκε λιπόθυμη , κλειδαράς – Η αστυνομία και η ιατροδικαστική έρευνα – Τι εντοπίστηκε σπίτι της

 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Μυστήριο παραμένει η αιτία του θανάτου μιας 40χρονης γυναίκας που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής.
Η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μέσα στο σπίτι της στην οδό Σατωβριάνδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την αναζητούσε η μητέρα της, η οποία ειδοποίησε κλειδαρά για να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού. Ο επαγγελματίας βρήκε την 40χρονη σε κρίσιμη κατάσταση. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου άφησε την τελευταία της πνοή.
Από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, συνεχίζει όμως να ερευνά την υπόθεση. Απαντήσεις στα ακριβή αίτια του θανάτου (αν δηλαδή οφείλεται σε παθολογικούς ή άλλους λόγους) θα δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα διενεργηθεί -σύμφωνα με πληροφορίες – αύριο.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Απρόσμενο τέλος είχε 40χρονη, που βρέθηκε, χθες βράδυ,  στην οδό Σατωβριάνδου της Πάτρας, σε κρίσιμη κατάσταση, για να ειδοποιηθεί αμέσως η  Αστυνομία .

Εντοπίστηκε χωρίς  τις αισθήσεις της, από κλειδαρά, ο οποίος είχε ειδοποιηθεί από τη μητέρα της, η οποία μόλις πληροφορήθηκε την κατάσταση της κόρης, υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  “Αγιος Ανδρέας”.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η 40χρονη υπέκυψε και  στο σημείο που εντοπίστηκε βρέθηκαν διάφορα φάρμακα.
Τα ακριβή , ωστόσο,  αίτια θανάτου της, θα προκύψουν από την ιατροδικαστική έκθεση.