Αποστολία Ζώη: «Αι σιχτίρ 2018! Να φύγεις και να μην ξανάρθεις»

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Αποστολία Ζώη μέσω των social media για τη χρονιά που έφυγε. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος ανέβασε φωτογραφία της στο instagram, την οποία συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα.

«Αι σιχτίρ 2018… Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις. Με στεναχώρησες, με κλόνισες, μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες, με έκλεισες στο σπίτι μου. Δε λέω, όλα μαθήματα είναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρήκα που αφιερώνω το «Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή»!! Με αγάπη στο 2018!! #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα#ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια», εγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Αι σιχτίρ 2018..Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις.Με στεναχώρησες,με κλονισες,μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες,με έκλεισες στο σπίτι μου.Δε λέω ,όλα μαθήματα ειναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρηκα που αφιερώνω το "Μου'χεις καταστρέψει τη ζωη"!! Με αγάπη στο 2018!! __________________________________________________ #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα #ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on