ΠΑΤΡΑ: Ο διοικητής του ΠΝ Ρίου, επί κυβέρνησης Καραμανλή , συνελήφθη για τη Novartis – Ραγδαίες εξελίξεις – Πήγε να φύγει στο εξωτερικό ο Ν.Μανιαδάκης!

advertisement

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis, την οποία ερευνά η Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα ξημερώματα συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Μαδρίτη, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίου Νίκος Μανιαδάκης.

Ο κατηγορούμενος είχε διατελέσει άτυπος σύμβουλος πρώην υπουργών Υγείας, Λοβέρδου, Βορίδη και Γεωργιάδη και που επίσης βρίσκονται στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών για την ίδια υπόθεση.

Χριστίνα Φαρμάκη: Από τις πίστες στο γάμο με τον Νίκο Μανιαδάκη και τις δουλειές με τα φάρμακα

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν ένας από τους 3 προστατευόμενους μάρτυρες. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες από την έρευνα που διεξάγεται προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Το γεγονός αυτό οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για παθητική δωροδοκία με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου 1608/50.

Ο Νίκος Μανιαδάκης, επιχείρησε να φύγει από τη την Ελλάδα χθες το βράδυ, μετακομίζοντας εν κρυπτώ, σύμφωνα με τις αρχές μαζί με όλη του την οικογένεια.

Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις διωκτικές αρχές σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα ενώ παρέδωσε και το διαβατήριο του.

 

Ο Παύλος Πολάκης δεν θα μπορούσε να σχολιάσει τις εξελίξεις με την υπόθεση Novartis, μετά τη σύλληψη του πρώην διοικητή του νοσοκομείου του Ρίου, Νίκου Μανιαδάκη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πανικός ομίχλη και μαύρη καταχνιά βλέπω στο σύστημα που χρεωκόπησε τη χώρα και τα παπαγαλάκια του .ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ….

ΥΓ .Πείτε και το ονοματάκι του (Νίκος Μανιαδάκης λέγεται )

Πείτε και ποιανών 3 υπουργών ήταν σύμβουλος…(Λοβέρδου, Άδωνη, Βορίδη)».