ΠΑΤΡΑ: Συγκρουσιακό κλίμα μεταξύ ΝΟΔΕ και Ν.Νικολόπουλου – Μαζαράκης: “Η ΝΔ δεν θα τον ήθελε ούτε ως διαχειριστή πολυκατοικίας” – Για “κατά φαντασία κομματάρχη” μιλά ο βουλευτής!

Η ΝΟΔΕ Αχαΐας εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωσ:
«Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας που γίνεται με βάση ενορχηστρωμένο σχέδιο, προκειμένου να παρουσιαστεί ο Νίκος Νικολόπουλος ως εκπρόσωπος της φιλελεύθερης παράταξης στην αυτοδιοίκηση. Στην κατεύθυνση αυτή έχουν επιστρατευθεί – προφανώς από τον ίδιο – δήθεν αυθόρμητες ανακοινώσεις στήριξής του, από δήθεν νεοδημοκράτες.
Θυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέκτησε αυτοδυναμία και ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με συγκυβέρνηση τριών κομμάτων. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ. , ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,(Νικολόπουλος).
Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι ο τελευταίος, που θα εμπιστευόταν, όχι μόνο η ηγεσία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά και ο απλός νεοδημοκράτης, για να τους εκπροσωπήσει, όχι μόνο για το Δήμο της Πάτρας, αλλά ακόμα και ως διαχειριστής πολυκατοικίας».
ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Dr ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, τόνισε:

“Κατ αρχήν, θυμίζω στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ότι “σπιτονοικοκύρης” αυτής της πόλης είναι οι πολίτες της και όχι οι… κατά φαντασία κομματάρχες.
Κατά δεύτερον, να είναι βέβαιος πως όσο και να πασχίζει ο ίδιος περί του αντίθετου, σε ότι με αφορά και περνάει από το χέρι μου, δεύτερη τετραετία ο σημερινός δήμαρχος δεν πρέπει να έχει.
Τέλος, του εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και ταπεινοφροσύνη”.