(Φωτο)-Διαφορετικός και ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός αγώνας στο Γήπεδο Χαλανδρίτσας

Ένας διαφορετικός και ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη το πρωί της τελευταίας Κυριακής του χρόνου στο γήπεδο της Χαλανδρίτσας.
Πρόκειται για τον «1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δ. Ερυμάνθου» στον οποίο συμμετείχαν αιρετοί του Δήμου, εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο, εργαζόμενοι από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, μέλη του τοπικού Συλλόγου και της Τ. Κοινότητας και κάτοικοι της Χαλανδρίτσας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαλανδριτσάνος Γιάννης Χαμουζάς.
Με σύμμαχο τον καιρό και το κέφι των παικτών, οι θεατές απόλαυσαν τον αγώνα προσφέροντας τρόφιμα, τα οποία συγκεντρώθηκαν για άπορες οικογένειες της περιοχής. Χορηγός για τις στολές των παικτών ήταν η εταιρεία εκτυπώσεων CopyPoint.
Ιδιαίτερα απολαυστικές ήταν οι στιχομυθίες και τα πειράγματα μεταξύ των παικτών, ενώ την παράσταση έκλεψε παίκτης ο οποίος πέφτοντας στον τάπητα μετά από φάουλ που δέχτηκε, αρνήθηκε να σηκωθεί αν δεν έπαιρνε το «φιλί της ζωής» από τη σύζυγό του…
Νικήτρια αναδείχτηκε η κόκκινη ομάδα και ανακοίνωσαν πως ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2ο Αγώνα που θα διεξαχθεί τη Μ. Εβδομάδα.