Χρονιά πολιτικής αλλαγής το 2019

Χρονιά μεγάλων πολιτικών αλλαγών και χρονιά επανόδου της ελπίδας, της πίστης και της αισιοδοξίας για την χώρα και την Αχαΐα χαρακτηρίζει το 2019 η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, σε μήνυμα της για την Πρωτοχρονιά.
«Το 2019 είναι η αφετηρία μιας καινούργιας πορείας για την πατρίδα μας. Οι εθνικές εκλογές, όποτε κι αν προκηρυχθούν, θα σηματοδοτήσουν μια πραγματική επανεκκίνηση για την χώρα και την οικονομία της, για την κοινωνία, την συνοχή και την αλληλεγγύη της, ύστερα από τα τέσσερα χαμένα χρόνια της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», αναφέρει η κ. Τραχήλη.
Και προσθέτει: «Η ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας σε πρώτη δύναμη και η αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι το μεγάλο πολιτικό γεγονός και η αντίστροφη μέτρηση για την αληθινή έξοδο απ’ την κρίση. Μια πορεία μη αναστρέψιμη που θα ξαναδώσει σε όλους μας το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και θα ξαναφέρει την Ελλάδα σε τροχιά κανονικότητας και δημιουργίας», αναφέρει η κ. Τραχήλη.
Και καταλήγει: «Εύχομαι σε όλες και σε όλους Καλή Χρονιά. Γεμάτη από Υγεία, Αγάπη, Αισιοδοξία και Ειρήνη. Ύστερα από μια μακρά τραυματική περίοδο, μπορούμε και πάλι να ελπίζουμε και να στρέφουμε το βλέμμα στο μέλλον. Χρόνια Πολλά».
Α. Τραχήλη