(Βίντεο)-Πάολα- Μάστορας μαζί στο X-Factor;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό στον ANT1, η τραγουδίστρια Πάολα δέχτηκε πριν τις γιορτές πρόταση από τους ιθύνοντες του Open tv για την κριτική επιτροπή του X-Factor. Την παρουσίαση των live θα αναλάβει η Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Οι ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής, αναφέρουν πως πρόταση έχει δεχτεί για την κριτική επιτροπή και ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή στο μουσικό τάλεντ σόου Rising Star.

«Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσεγγίσει την Πάολα από το Open για την κριτική επιτροπή του X-Factor. Ακόμη είναι πρώιμες οι συζητήσεις, δεν υπάρχει συμφωνία. Θα το παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή και θα βγει στον αέρα, τον Φεβρουάριο. Βάζουν τα δυνατά τους να είναι όσο το δυνατό εντυπωσιακή η σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Εκτός από την Πάολα, συζητήσεις γίνονται και με τον Χρήστο Μάστορα. Νομίζω ότι είναι δύο άτομα πολύ δυνατά», ανέφερε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί: