Ο Καμμένος δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Σγουρίδη

Δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένο, η παραίτηση του Π. Σγουρίδη από αντιπρόεδρος του κόμματος.

Αυτό μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο πληροφορίες. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος, λίγο νωρίτερα είχε «αδειάσει» τον αντιπρόεδρο του κόμματός του για τις δηλώσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Σγουρίδης υπέβαλε μέσω sms την παραίτησή του στον πρόεδρο του κόμματος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί ενδεχομένου «θερμού επεισοδίου» που θα καθυστερούσε την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας στο iefimerida.gr ο Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε: «Το έκανα γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον Πάνο τον Καμμένο και στην κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Σγουρίδης στο iefimerida.gr. Την στιγμή της συνομιλίας μας δεν γνώριζε αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ την έκανε δεκτή. Επιβεβαίωσε επίσης ότι του το ανακοίνωσε μέσω sms καθώς ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε περιοδεία σε Σαμοθράκη, Θάσο, Αη-Στράτη και Σκύρο.

Διευκρίνισε πάντως ότι το μήνυμα το έστειλε στον υπ. Άμυνας πριν ο Π. Καμμένος κάνει την ανάρτηση με την οποία αποδοκίμαζε» τις δηλώσεις του περί «θερμού επεισοδίου.

«Δεν φεύγω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, παραμένω πιστός στρατιώτης του κόμματος» πρόσθεσε στο iefimerida.gr.

Ο Παν. Σγουρίδης είπε επίσης ότι η δήλωσή του περί θερμού επεισοδίου ήταν «καθαρά υποθετική» σε ερώτηση που δέχθηκε γιατί θα μπορούσε να καθυστερήσει η συμφωνία των Πρεσπών.