Η Μέγκαν Μαρκλ έμαθε (επιτέλους) να υποκλίνεται στη Βασίλισσα

Η Αμερικανίδα, μιγάδα ηθοποιός σαπουνόπερας ζει το όνειρο κάθε κοριτσιού. Η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018 τον πρίγκιπα Χάρι, έγινε Δούκισσα-μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και περιμένει εναγωνίως να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η χωρισμένη Αμερικανίδα κατάφερε να ανανεώσει το Παλάτι και να κάνει τον κόσμο να την αγαπήσει. Είναι μοδάτη, δεν ακολουθεί αυστηρά το πρωτόκολλο, αλλά φροντίζει να μαθαίνει ό,τι πρέπει να ξέρει για να έχει μία δημόσια εικόνα που να συζητιέται θετικά.

Η Δούκισσα του Σάσεξ για ένα από τα πράγματα που συζητήθηκε ήταν ότι δεν είχε καμία βασιλική… βάση στη συμπειφορά της όταν εμφανίστηκε ως αρραβωνιαστικιά του Χάρι, αφού η πρώτη της βασιλική υπόκλιση ήταν ένα ναυάγιο, σε αντίθεση με εκείνη της έμπειρης και καλής μαθήτριας Κέιτ Μίντλετον. Η Μέγαν λύγισε λίγο τα πόδια της και χαμήλωσε το κεφάλι της.

Δείτε την εικόνα:

Αυτή τη χρονιά όμως, η υπόκλισή της στην Ελισάβετ στην εκκλησία St. Mary Magdalene στο Σάντρινγκχαμ πήρε άριστα. Η Μέγκαν απέδωσε τιμή στη Μονάρχη με μία βαθιά, αλλά διακριτική υπόκλιση με εξαιρετική διάρκεια και επισημότητα.

Δείτε την εικόνα: