Υγεία, Αγάπη και πίστη στο «Μπορούμε»

«Για τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, Αγάπη και Υγεία. Το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία, δείχνει τον δρόμο στο Φως, στην ανάταση, στη λύτρωση και στη δημιουργία».
Αυτό αναφέρει σε μήνυμα της για τις ημέρες των Χριστουγέννων η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα Αθηνά Τραχήλη. Υπογραμμίζοντας ότι «ο τόπος μας, η πατρίδα μας, μετά από τις περιπέτειες που υπέστησαν, με τον λαό μας καθημαγμένο και εξουθενωμένο, βλέπουν στον ορίζοντα μια αλλαγή που θα δώσει το πραγματικό σύνθημα της επανεκκίνησης. Μια αλλαγή που θα ξαναφέρει μέρες ευημερίας και ανάπτυξης, με εισόδημα και δουλειές, με πίστη στις δυνάμεις αυτής της χώρας και στις πολλές προοπτικές της».
Και η κ. Τραχήλη καταλήγει: «Αυτά τα Χριστούγεννα ας κρατήσουμε όλοι την λέξη Μπορούμε! Μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα πράγματα, να φύγουμε μπροστά, να ξαναδούμε την πατρίδα και την κοινωνία της σε μια αληθινή πορεία αναγέννησης, μακριά απ’ όσα σήμερα τραυματίζουν την καθημερινότητα μας και πληγώνουν την αυτοπεποίθηση μας. Αυτά τα Χριστούγεννα, στα στολισμένα σπίτια των Ελλήνων, στην γαλήνη και στην κατάνυξη των ημερών, ξαναγεννιέται η ελπίδα και η δύναμη. Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα! Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους, Καλά Χριστούγεννα και πολλές ευχές για Υγεία και Αγάπη».

Α. Τραχήλη