Αυτά θα είναι τα τελευταία «Μαύρα Χριστούγεννα» της ανάλγητης πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!

Εάν ήθελε κανείς μια τρανή και πειστική απόδειξη για την (ακραία σε αρκετές περιπτώσεις) φτωχοποίηση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία από την ανάλγητη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν είχε παρά να αντικρίσει τις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μπροστά από τα ΑΤΜ των τραπεζών.
Χιλιάδες συμπολίτες μας περίμεναν καρτερικά με τις ώρες, μέσα στο κρύο, την πενιχρή σύνταξη τους που σε πολλές περιπτώσεις ήταν πετσοκομμένη. Όπως ήταν πετσοκομμένα και τα περίφημα αναδρομικά που υποχρεώθηκαν οι χειρότεροι κυβερνώντες στη νεώτερη πολιτική ιστορία της χώρας να δώσουν μετά από δικαστικές αποφάσεις.
Ο κόσμος στενάζει από την εξοντωτική φορολόγηση και τα επώδυνα μέτρα αυτών που διατράνωναν ότι θα καταργούσαν τα Μνημόνια, για να φέρουν επί των ημερών τους επιπλέον δύο και αχρείαστα, έχοντας προηγουμένως οδηγήσει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Όμως, όσα επιδόματα και μερίσματα κι αν δώσουν, που μοιάζουν με τα ψίχουλα που πετάς στα πεινασμένα περιστέρια, η τραγική πραγματικότητα που βιώνουν εκατομμύρια Ελλήνων δεν αλλάζει.
Και δεν πρόκειται να αλλάξει με την αναδιανομή της φτώχειας και την ανακύκλωση της μιζέριας, με τις οποίες πιστεύουν ότι μπορεί να παραπλανήσουν για μια ακόμη φορά αυτούς που εξαπάτησαν συνειδητά κι επανειλημμένως στο παρελθόν .
Τα ψέματα τους τελείωσαν. Αυτά θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα τους στην εξουσία, τα τελευταία «Μαύρα Χριστούγεννα» της ανάλγητης πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Καθώς μετά από μια μακριά νύχτα έρχεται πάντα το ξημέρωμα, ο ελληνικός λαός μπορεί να ελπίζει ότι του χρόνου τέτοιες μέρες, με τη δική του συμβολή, η πατρίδα μας θα έχει ξεκινήσει την προσπάθεια της αναγέννησης της με την καθοδήγηση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Υπομονή συμπατριώτισσες και συμπατριώτες! Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας. Όλες και όλοι μαζί θα κτίσουμε την Ελλάδα που μάς αξίζει να έχουμε και μπορούμε να έχουμε!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

 

 

Του Θανάση Νταβλούρου